Discover Pyrox's Industrial Cleaning Techniques for the Electric Motor Industry

Pyrox Industriële Reiniging

Elektromotoren

Ontdek het brede scala aan producten en diensten en zie wat Pyrox bv voor u kan doen.

De Pyrox pyrolyse oven is niet alleen geschikt voor het reinigen van industriële componenten, maar ook perfect voor het opnieuw opwinden of reviseren van elektromotoren en transformatoren. Dankzij zijn unieke ontwerp kan je met de pyrolyse oven elk type en vorm van elektromotor of transformator pyrolyseren. De harsen die op de motoren kunnen worden gevonden, smelten tijdens dit proces.

Hierdoor is het zeer gemakkelijk om de koperen windingen te vervangen. Er worden geen brandvlekken gevormd door de gelijkmatige stralingswarmte. Dit betekent dat de elektromotor op geen enkele manier beschadigd raakt.

01

De werking van de Pyrox-laagzuurstofoven

Pyrox laagzuurstofovens lopen voorop inzake milieu-eisen!

​​​​​​​Alle ovens voldoen ruimschoots aan de strenge milieu-eisen. Dit komt onder andere omdat elke laagzuurstofoven is uitgerust met een naverbranderkamer. Deze ruimte, met een grote hoeveelheid zuurstof, is in staat om de vrijgekomen gassen te verbranden, zodat er geen schadelijke emissies plaatsvinden. Dankzij deze techniek blijft het milieu vrij van schadelijke stoffen. Kortom, alle ovens voldoen ruimschoots aan de strenge milieu-eisen.

02

Pyrox Reinigingsovens

De Pyrox reinigingsoven is uniek en verschilt van de standaard uitsmeltovens. Het hele proces vindt plaats in een zuurstofvrije omgeving. Dit betekent dat de materialen gelijkmatig worden verwarmd en vervorming wordt uitgesloten. Om dit resultaat te bereiken zijn de industriële branders voorzien van een apart lucht-gaskanaal. De temperatuurregeling is daarom optimaal en de te reinigen materialen behouden hun oorspronkelijke specificaties.

​​​​​​​Alle Pyrox-ovens voldoen ruimschoots aan de strenge milieu-eisen. Dit komt, onder andere, omdat elke Pyrox-oven is uitgerust met een naverbranderkamer. Deze ruimte, verwarmd tot minstens 850°C, is in staat om de vrijgekomen gassen te verbranden, zodat er geen schadelijke emissies plaatsvinden. Dankzij deze techniek blijft het milieu vrij van schadelijke stoffen.

Om dit hele proces te controleren zijn alle pyrolyse-ovens uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dankzij een door ons ontworpen programma kan de oven alle gegevens opslaan en deze omzetten in grafieken en tabellen.

03

Geavanceerde besturing: een combinatie van eenvoud en hoge kwaliteitsprestaties

Het bedienen van een Pyrox reinigingsoven is ook uniek dankzij de zeer geavanceerde Jumo-besturing. Het grote touchscreen is eenvoudig te gebruiken en toont de functies op een handige manier. Je hebt altijd een compleet overzicht van de oven.

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact met ons op

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.