24-uursservice

Pyrox Industrial Cleaning

Discover the wide range of products and services and see what Pyrox bv can do for you.

24 uren service

24 hours service

Pyrox bv provides its customers a 24 hour service in collaboration with ICAM bv.

Het merendeel van onze klanten zijn productiebedrijven die te allen tijde moeten kunnen rekenen op de beschikbaarheid van hun oven.

Als onderdeel van onze service biedt Pyrox bv haar klanten de mogelijkheid een onderhoudscontract voor hun oven af te sluiten.

24 hours service

Als onderdeel van onze service biedt Pyrox bv haar klanten de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten voor hun oven. Via een telefoonnummer dat 24/24 uur, 7/7 dagen bereikbaar is kunnen we een optimale service aanbieden. Eén maal per jaar komt een onderhoudstechnicus langs om de installatie te controleren en om de nodige onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Quick cleaning

Longer service life of the cleaned materials 

Optimum results 

Tailor-made expert advice

Technical Support 

Etc.

De laag zuurstof reinigingsovens zijn uitgerust met een JUMO Varitron of JUMO Mtron regeling. Eenvoudig kunnen we de eerste service online (internet) verrichten, zodat het reinigingsproces constant gecontroleerd verloopt en we de oven op afstand kunnen monitoren en bijsturen indien nodig. Ook de “programma updates” kunnen online worden uitgevoerd.

​​​​​​​Indien gewenst kunnen de resultaten worden gerapporteerd.

Ook de reserve onderdelen voor oveninstallatie kunnen bij Pyrox bv worden besteld.

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.