Aalberts Surface Technologies SAS | Pulversheim - Frankrijk
Aalberts Surface Technologies SAS, gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling in Pulversheim (Frankrijk), voorziet bijna alle industrieën van zeer functionele coatings.

We zijn toonaangevend op het gebied van corrosiebescherming, antiaanbak- en slipcoatings, tractiecoatings, slijtagebescherming, antimicrobiële coatings en eenvoudig te reinigen toepassingen.

Om onze fabriek te reorganiseren, nieuwe producten te ontwikkelen en onze capaciteiten verder uit te breiden, besloten we begin 2020, met de steun van ons management, te investeren in een nieuwe pyrolyseoven.

We namen contact op met het bedrijf Pyrox bv, omdat ze al een aantal van hun ovens in andere Aalberts-vestigingen hadden geïnstalleerd. Onze Duitse collega's gaven ons goede feedback en raadden ons Pyrox aan.

We moesten ons investeringsproject uitstellen vanwege de Covid-19-crisis, maar uiteindelijk hebben we de nieuwe oven in januari 2021 besteld.

Pyrox heeft de oven in juni 2021 kunnen leveren, net voor het bezoek van ons topmanagement in Pulversheim. Ze waren allemaal onder de indruk van de hoge kwaliteit van de apparatuur!

Sinds begin juli gebruiken we de nieuwe reinigingsoven dagelijks. We zijn erg blij met de goede arbeidsomstandigheden en de automatische programma's helpen ons tijd te besparen in onze productieorganisatie.

Hartelijk dank aan het Pyrox Team voor de realisatie van dit succesvolle project!


https://www.aalberts-st.com/locations/pulversheim

Getuigenis van Dhr. Michel Basler, Afgevaardigd Bestuurder Polymer Europe

Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.