Getuigenis van een tevreden klant | Aalberts Surface Treatment GmbHAalberts Surface Treatment GmbH gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling in Landsberg (Duitsland) voorziet bijna alle industrieën van zeer functionele coatings.

Wij zijn leiders op het gebied van corrosiebescherming, antikleef- en glijcoatings, tractiecoatings, slijtagebescherming, antimicrobiële coatings en eenvoudig te reinigen toepassingen.

Om ons portfolio ook op het gebied van speciale diensten uit te breiden en onze capaciteiten verder uit te breiden, werd in 2019 groen licht gegeven voor de aanschaf van een hyper moderne pyrolyse-installatie.

Reeds in het kader van de aanbesteding overtuigde het bedrijf Pyrox bv met zijn zorgvuldige aanpak en een transparante presentatie van wat haalbaar is voor optimaal gebruik van de ruimtelijke condities.

De positieve indruk zette zich voort in de prijsstelling. Pyrox bv wilde altijd graag een vergelijking maken tussen de verschillende aanbiedingen. Samen werden de kostenanalyses uitgewerkt en werden de aangeboden prijzen transparant gepresenteerd.

Na de toekenning maakte Pyrox bv indruk op het gebied van verdere projectplanning en implementatie. Zelfs de meest ongunstige omstandigheden zoals de lockdown veroorzaakt door Covid-19 werden bijna volledig gecompenseerd, zodat het systeem volgens plan in gebruik kon worden genomen (deadlines & kosten).

De op partnerschap gebaseerde samenwerking werd voortgezet bij de optimalisatie van het systeem en daarom exploiteren we nu met trots een modern pyrolyse-systeem op de locatie in Landsberg dat de norm stelt op het gebied van efficiëntie, technologie en milieu.

 Op dit punt wil ik het hele Pyrox-team nogmaals bedanken voor de uitstekende samenwerking!

 https://www.aalberts-st.com/en/landsberg

Herr S. Kopyciok
Aalberts Surface Treatment GmbHMeest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.