Metox Ovens


METOX OVENS 

De Metox oven vindt zijn toepassing daar waar grote onderdelen moeten worden gereinigd, maar met een kleine hoeveelheid organisch materiaal zijn verontreinigd.
Dit model is voorzien van een zelfde sturing als onze Pyrox ovens, maar uitgerust met een kleinere nabrandkamer. Hierdoor is dit een uiterst budgetvriendelijk alternatief in bepaalde toepassingen.

Laag-zuurstof reinigingsoven met kleinere nabrandkamer en geavanceerde besturing

Een precieze temperatuurverdeling in het reinigingsproces blijft bij het gebruik van de Metox oven noodzakelijk.
Evenals bij de Pyrox ovens speelt het proces zich af in een zuurstofarme omgeving. Hierdoor wordt een perfecte bescherming van de onderdelen gewaarborgd. Om dit te bereiken wordt de oven uitgerust met industriële branders. De temperatuurcontrole blijft optimaal en de materialen behouden hun oorspronkelijke specificaties.

Alle Metox ovens voldoen aan de strenge milieueisen. Ook met een kleinere nabrandkamer blijft de oven in staat om de vrijgekomen gassen te ontbranden  waardoor er geen schadelijke uitstoot ontstaat.  

De Metox oven is eveneens uitgerust met de geavanceerde besturing van Jumo wat maakt dat de oven makkelijk te bedienen is en op afstand kan gevolgd worden, zodat de oven kan worden bijgestuurd indien nodig.

Indien U meer informatie wenst kan u ons contacteren en nemen wij spoedig contact met U op.


Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.