De nieuwe Smart-Site van Pyrox BVBA uit Turnhout staat nu online.


In overleg met UP-TO-DATE WebDesign en na veel zoekwerk op het internet, foto-, muziek-en video-sites, staat de nieuwe Smart-Site van Pyrox BVBA uit Turnhout nu online. Zo gaat Pyrox BVBA volop gebruik maken van de talloze nieuwe mogelijkheden die het internet anno 2018 te bieden heeft: YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, E-mailing, Google News, Gmail, Google Analytics, Blogger, ...

Niet alleen is de blog volledig doorzoekbaar, maar kan hij ook bezocht worden met smartphones, tablets en alle hedendaagse en toekomstige toestellen zoals Smartwatches en Google Glass.




Wij wensen u een aangename (hernieuwde) kennismaking met Pyrox BVBA en wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwe plannen. Vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.

Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.