Ovencalculatie - Ontwerp - Installatie.

Ovencalculatie

Door expertise en jarenlange ervaring biedt Pyrox bv naast de standaard reeks van ovens ook op maat geproduceerde ovens.

Na intens overleg ter plaatse bij en met de klant worden de ovens getekend en gecalculeerd naar de specifieke wensen van de klant.

Belangrijke parameters voor de ovencalculatie is de beladingsinformatie. Grootte van onderdelen, gewicht, materiaalsoort, mate van vervuiling, type vervuiling, …. zijn parameters die worden gebruikt als informatie voor de berekening. Nadien worden de resultaten met de klant besproken, en na goedkeur worden de 3D tekeningen gemaakt.

Alle ovens voldoen aan de plaatselijke uitstoot richtlijnen, maar worden ook ontworpen naar gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de gebruiker.

Ontwerp

Nadat de ovens zijn gecalculeerd, worden deze in het Solid Works tekenpakket, in 3D, uitgetekend ter voorbereiding van de productie.

De klant bekomt een 3D schets waardoor na overleg nog steeds aanpassingen kunnen gebeuren aan het ontwerp.

Productie – Installatie – Opleiding

Daarna wordt er gestart met de productie van de oven, en de programmering van de installatie.

De ingebruikname gebeurt bij de klant ter plaatse, er wordt een opleiding voorzien voor de medewerkers en de handleiding voor het gebruik van de oven en de software worden aan de klant overhandigd.

Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.