Meubelindustrie

Pyrox bv biedt voor de industriële meubelindustrie complete producten en diensten aan voor de reiniging van panelen, ophanghaken en frames. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis op vlak van industriële reiniging weet Pyrox bv als geen ander hoe belangrijk efficiency en betrouwbaarheid van uw producten is. Hiervoor heeft Pyrox bv de Pyrox reinigingsoven met laag zuurstof ontwikkeld.

Reinigingsproces binnen uw onderneming

Een totaal reinigingsproces bestaat uit de voorbehandeling, het verwijderen van kunststof resten uit ophanghaken en panelen en de nabehandeling.
Doordat uw producten worden gereinigd binnen uw eigen onderneming werkt u niet alleen efficiënter maar zorgt u er ook voor dat uw essentiële producten een langere levensduur hebben en telkens optimaal kunnen presteren. 
Enkele voordelen van een compleet reinigingsproces binnen uw eigen onderneming:
  • Snelle reiniging van haken, panelen en foutief gelakte onderdelen
  • Langere levensduur van de gereinigde materialen
  • Optimale resultaten afgestemd op uw wensen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische ondersteuning en onderhoud
  • etc.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten en diensten voor de meubelindustrie? Contacteer ons en wij nemen contact met u op.Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.