Kunststofindustrie

Pyrox bv biedt voor de kunststofindustrie een ruim assortiment producten en diensten aan voor een compleet reinigingsproces binnen uw eigen onderneming. Hierdoor bent u in staat om binnen uw eigen onderneming uw materialen te reinigen zodat ze weer snel gebruikt kunnen worden in uw productieproces. De Pyrox pyrolyse oven is hierbij uitermate geschikt. De pyrolyse oven is in staat om filters, matrijzen en extruderschroeven te reinigen tot 6 meter lang.

Reinigingsproces binnen uw onderneming

Een totaal reinigingsproces bestaat uit de voorbehandeling, het verwijderen van kunststof resten uit filters en matrijzen en de nabehandeling.
Doordat uw producten worden gereinigd binnen uw eigen onderneming werkt u niet alleen efficiënter maar zorgt u er ook voor dat uw essentiële producten een langere levensduur hebben en telkens optimaal kunnen presteren. 
Enkele voordelen van een compleet reinigingsproces binnen uw eigen onderneming:
  • Snelle reiniging van filters, matrijzen en extruder schroeven producten
  • Langere levensduur van de gereinigde materialen
  • Optimale resultaten afgestemd op uw wensen
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische ondersteuning en onderhoud
  • etc.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten en diensten voor de kunststofindustrie? Contacteer ons en wij nemen contact met u op.


Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.