Automobielindustrie

Toepassingen Automobielindustrie

Pyrox bv biedt voor de automobielindustrie complete systemen aan voor de reiniging van industriële onderdelen. Dit kan gaan van het reinigen van allerlei ophangsystemen tot complete carrosserieën. Pyrox bv kan u een compleet reinigingsproces aanbieden wat bestaat uit de voorbehandeling, het verwijderen van verfresten en de nabehandeling.
Heeft u panelen die verkeerd gespoten zijn? Laat die dan vervolgens mee reinigen. Zo bespaart u niet alleen op materiaal maar verhoogd u tegelijk ook uw efficiency.

Reinigingsproces binnen uw onderneming

Aangezien het reinigingsproces binnen de onderneming plaatsvindt is er, in vergelijking met uitbesteding, geen transport meer nodig en zijn de materialen sneller gereinigd en klaar voor gebruik. De langere levensduur levert een besparing op in de benodigde industriële onderdelen. Enkele voordelen van een Pyrox bv reinigingsproces binnen uw onderneming:
  • Snelle reiniging
  • Langere levensduur van de gereinigde materialen
  • Optimale resultaten
  • Vakkundig advies op maat
  • Technische ondersteuning
  • etc.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten en diensten voor de Automobielindustrie? Contacteer ons en wij nemen contact met u op.
Meest Recente Berichten

In de kijker

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, banen, tips & promoties. Blijf UP TO DATE!

Bekijk de vorige updates

Hoe kunnen we u helpen?

We zijn erg trots op alles wat we doen, controle over producten stelt ons in staat om onze klanten de beste kwaliteit service te garanderen.